tampilan produk

Komputer seluler sing kasar, pembaca RFID, Antena, tag, panyedhiya solusi.Ing mangsa ngarep, Handheld-Wireless terus ngupayakake inovasi teknologi, njunjung filosofi perusahaan kerjasama win-win, lan setya nyedhiyakake peralatan terminal hareware berkualitas tinggi kanggo panyedhiya layanan aplikasi seluler industri lan kanthi aktif promosi pangembangan industri loT.

Produk liyane

  • Babagan

Apa Pilih Kita

Ditemokake ing taun 2010, Shenzhen Handheld-Wireless Technology Co., Ltd., minangka panyedhiya produk lan solusi profesional RFID, barcode lan teknologi biometrik.Kita tansah setya fokus ing poto-ngrancang, ngembangaken lan produksi peralatan terminal genggem, lan produk kita iki digunakake digunakake ing perusahaan disualekno data cerdas lan manajemen saka macem-macem industri, dianugerahi minangka perusahaan teknologi dhuwur tingkat nasional karo 400 anggota Staff, ISO9001certified. lan kabeh produk lulus sertifikasi CE lan FCC.Lan kantor pusat ing Shenzhen, liwat 50 kantor karo tim technical kanggo kurban layanan sing luwih apik, dhewe dumunung ing Beijing, Wuhan, Hangzhou, Xi'an, etc.

Aplikasi

Kabar Perusahaan

PDA genggam cerdas ndadekake pangopènan lan manajemen transit rel luwih efisien

PDA genggam cerdas ndadekake pangopènan lan manajemen transit rel luwih efisien

Kabutuhan pembangunan ekonomi njalari pangembangan transportasi sepur kayata ril sepur biasa, rel kacepetan dhuwur, rel ringan, lan sepur.Ing wektu sing padha, transportasi sepur nggawa aliran wong lan barang sing akeh banget, lan minangka daya pendorong sing ora bisa ditindakake kanggo lepas landas ekonomi.Wiwit...

Kepiye cara nggabungake IoT lan blockchain kanggo nambah manajemen digital?

Kepiye cara nggabungake IoT lan blockchain kanggo nambah manajemen digital?

Blockchain wiwitane diusulake ing taun 1982 lan pungkasane digunakake minangka teknologi ing mburi Bitcoin ing taun 2008, minangka buku besar sing disebarake umum sing ora bisa diganti.Saben blok ora bisa diowahi lan dibusak.Iku aman, desentralisasi lan tamper-bukti.Properti kasebut duweni nilai gedhe kanggo infra IoT ...

  • We are supplier kualitas dhuwur ing China